Jump to content
Umpire in Chief

Upgrade

Recommended Posts

What is the symbol beside the post # in the threads?

 

It is a way to share the individual post. I thought that was a cool feature of the upgrade.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Right now, there's not a break following a quote of a previous post.  it makes it difficult to tell where the quote ends and the new post begins.

 

I think quotes are fixed now...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Right now, there's not a break following a quote of a previous post.  it makes it difficult to tell where the quote ends and the new post begins.

 

I think quotes are fixed now...

Maybe not...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Right now, there's not a break following a quote of a previous post. it makes it difficult to tell where the quote ends and the new post begins.

I think quotes are fixed now...

Maybe not...

Test

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

All then encoding a br>/ stuff is driving me nuts (short trip anyway)

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Warren or anybody else on here:

 

Is there a way to set notifications for when certain posters post? 

 

I enjoy reading all (well most) of the posts, but there are a few posters on here who I really like to follow.

 

Is that possible?   

Share this post


Link to post
Share on other sites

Warren or anybody else on here:

Is there a way to set notifications for when certain posters post?

I enjoy reading all (well most) of the posts, but there are a few posters on here who I really like to follow.

Is that possible?

Ill send you a PM whenever I post. Lol
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure what happened, but lately, youtube videos aren't showing up for me. I see an outline, but can't see anything else and video deosn't play. I don't even see the name in the header. Thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure what happened, but lately, youtube videos aren't showing up for me. I see an outline, but can't see anything else and video deosn't play. I don't even see the name in the header. Thoughts?

I just posted a YouTube video in the Cap Creasing thread and it appeared just fine. 

 

Is anybody else having the issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure what happened, but lately, youtube videos aren't showing up for me. I see an outline, but can't see anything else and video deosn't play. I don't even see the name in the header. Thoughts?

I just posted a YouTube video in the Cap Creasing thread and it appeared just fine.

Is anybody else having the issue?

They are not showing up on some smartphones

Share this post


Link to post
Share on other sites

HTC Evo Shift 4G (Sprint) = not working

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not tapatalk. And FTR, youtube plays from the site, or if I copy/paste the url, just not on UE. :shrug:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...