Jump to content
Umpire in Chief

Upgrade

Recommended Posts

I just had an upgrade done to the system. I have been clicking around for a while and have not run across any issues. Please PM me if you notice any issues.

 

Thanks,

Warren

Share this post


Link to post
Share on other sites
I just had an upgrade done to the system. I have been clicking around for a while and have not run across any issues. Please PM me if you notice any issues.

 

Thanks,

Warren

Your signature isn't working for me (Firefox 17). Also, when clicking "Quote", I don't see the quote pop up like it used to (with the quote tags). We'll see how it looks when I click Post.

Share this post


Link to post
Share on other sites
The site is almost painfully slow at the moment.  And none of the tags in signatures seem to be working.

Just trying to see what is working.

Share this post


Link to post
Share on other sites
The quote tags aren't showing but it show work in the post. It also is showing my signatiure tag. I am not seeing the slowness either.

 

It's taking about 10-15 seconds for pages to load.

 

Went to lunch and tried using Tapatalk.  I'm getting new message notification, but when I try to view the threads, the newest posts are missing and the posts are frequently misnumbered.  For example, I was looking at the BRD thread and Carl's initial post showed up as post #21 in the thread.

 

Don't know if it's just me or if others have noticed it, but Tapatalk access is one of the best things about UE, so I hope someone can check into it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I will check Tapatalk, I noticed some weird things this morning but figured it was because I have only had Tapatalk since last night and was stupid. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
The quote tags aren't showing but it show work in the post. It also is showing my signatiure tag. I am not seeing the slowness either.

 

I quoted this from Taylor...his signature didn't tell me where I was.  Now I'm completely lost.  Am I at work?

Share this post


Link to post
Share on other sites

My tapakalk is fine except for quotes Sent from my Kindle Fire HD 32GB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Quotes not using tapatalk weird as well

Share this post


Link to post
Share on other sites

Won't take me to new messages Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Won't take me to new messages Sent from my iPhone using Tapatalk Yeah what he said! Larry Sansevere Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just found out that if you have a signature on your profile you can go back to your signature page and re-save it. It will start working properly again.

 

Do this on the website not Tapatalk.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tried the same with Tapatalk and did not work.

Just Testing the Quote tags

Share this post


Link to post
Share on other sites

What is the symbol beside the post # in the threads?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Someone w/ Tapatalk test it now I upgraded it.

Quotes are working with Tapatalk!

When we can't dream any longer we die.

Emma Goldman

Share this post


Link to post
Share on other sites

But Tapatalk signatures on are are not When we can't dream any longer we die. Emma Goldman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Edited posts seem to be showing lots of weird characters

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...