Jump to content
RichMSN

Loading speed

Recommended Posts

I don't know if I'm the only one, but I figure I'll ask.  I love the site and now that I can turn my attention fully to baseball (except for my college football clinic in 2 weeks), I'll be here all summer.

 

But the site seems to load SLOWLY for me, especially when I click on the top level Forums tab.  I have 100Mbps download HSIA (I work from a home office and it's paid for by my company) and no other site has such a loading delay as this one (for me).  Is it a bandwidth or capacity limitation on the UE end or should I chalk it up to something else entirely?

 

Also, another question while I'm here.  In Tapatalk, there's a global "Mark all posts as read" function, which I find incredibly useful.  Sometimes I just want to scan the new content, realize I'm not interested in any of the threads, and mark all of them read, board wide.  In each forum, there's a link at the top of the page that allows you to mark all the messages in a forum read -- I'd like that same link at the global level.  Does it exist already?  If it doesn't, is that something that can be added?

 

Again, I love the site and am happy to continue supporting it through membership and in any other way I'm able.

 

Regards,

Rich

Share this post


Link to post
Share on other sites

Never mind on the request for the "mark all read" link.  I found the "Mark Community Read" link at the bottom of the page.  

 

Amazing what you can find when you're motivated to find it. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also find the download speed to be slow when clicking on main list of forums. Faster on others. I also have a high speed access. I do not find this on other forums.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've noticed a slow loading when initially visiting the site, but even the front page seems to load quickly once the initial load is complete for that session.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I never logout and usually keep it open on a tab so I haven't notice slow loading. On Tapatalk my Droid is a 3g so I assume slower loading on everything. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

This happens to me as well. On high speed it takes a little bit longer to load the main UE page than it does any other.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't usually have a problem getting to UE, but when I initially log in, it takes about 10 seconds, which can seem like forevvvvver in today's age.

 

I think I'll live though. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

me too, ...the TOP LEVEL forums tab that RichMSN is talking about is slow for me too.  However, when I click NEW CONTENT ....boom! :D  I don't get it

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am working on making the forum load quicker. I too notice that the main tabs load very slow if you go to gallery or members or one of the other tabs. 

 

But I will be working on it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...